Utolsó kommentek

  • csakisazigazat: Nagyon hamar kinyílt a csipálya a tanár néninek. Ugyanilyen gyorsan viszont elfelejtette volt peda... (2011.03.03. 11:36) Hatalmas lehetőség minden salgótarjáninak!
  • julchew: Igen. Czene Csilla szavazataival még nem nyertünk volna, a helyi (akkor még) SZDSZ-szel pedig elbe... (2011.02.08. 20:48) Tetemre hívás
  • galagonya: P.B. mellett azért elindult egy Czene Csilla, egy Ercsényi (az egyszemélyes párt). Miért is kelle... (2011.02.08. 18:20) Tetemre hívás
  • Utolsó 20

Hatalmas lehetőség minden salgótarjáninak!

2011.03.02. 09:58 kari1/8

Éljen vele!

Ne hagyja veszni!

 

 

Kedves Salgótarjáni Lakos!

 

Hamarosan Ön előtt is megnyílik városunk eddigi, talán legnagyobb lehetősége!

2011 szeptemberétől adott a lehetőség, kérjük, ne szalassza el!

 

2011 szeptemberétől életbe lép városunk új parkolási rendelete, amely szerint 300Ft/óra, esetleg havi 5 000Ft, vagy „kedvezményesen” akár évi 16 000Ft díjat kell fizetni a parkolásért immáron a teljes belvárosban a Kodálytól a Vásártér aljáig, a Kistarján úttól az Alkotmány útig, a piacnál, vagy éppen a Pécskő és Meredek utakon is (kedvezményesen, de annak is, aki ott lakik).


Ezzel Ön előtt is megnyílik a lehetőség, hogy a városban parkolva komoly összeggel járuljon hozzá Salgótarján városának közkiadásAihoz, hogy támogassa:

 

     Székyné polgármester asszony havi 130 000Ft-os, közpénzből finanszírozott életbiztosítását,

 

     9 000 000Ft-os új polgármesteri autó vásárlását,

 

     és más luxuskiadásokat…

 

Adott a lehetőség!

Éljen vele!

 

Parkoljon Salgótarjánban!

Járuljon hozzá Salgótarján kiadásaihoz, fideszes vezetőink minél színvonalasabb, luxus életéhez!

 


Mert: „Otthonunk Salgótarján, a lehetőségek városa!”


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csapatban.blog.hu/api/trackback/id/tr512703500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csakisazigazat 2011.03.03. 11:36:38

Nagyon hamar kinyílt a csipálya a tanár néninek. Ugyanilyen gyorsan viszont elfelejtette volt pedagógus kollégáinak megalázó jövedelmét. De úgy tudom, hogy Széky tanár úr is hirtelen valamilyen menedzserré avanzsált (természetesen városi vállalatban, "ne hogy má dógózni köjjön"), nem éppen pedagógus fizetésért. De hát, úgy tűnik ez kellett a népnek. Ennyit ért, hogy Gyurcsány meg Bajnai a teljes fizetésüket jótékony célra ajánlották fel. Teljesen felesleges volt. Meg az is, hogy Boldvai erőlködött az Öblös megmentéséért.
süti beállítások módosítása