Utolsó kommentek

  • csakisazigazat: Nagyon hamar kinyílt a csipálya a tanár néninek. Ugyanilyen gyorsan viszont elfelejtette volt peda... (2011.03.03. 11:36) Hatalmas lehetőség minden salgótarjáninak!
  • julchew: Igen. Czene Csilla szavazataival még nem nyertünk volna, a helyi (akkor még) SZDSZ-szel pedig elbe... (2011.02.08. 20:48) Tetemre hívás
  • galagonya: P.B. mellett azért elindult egy Czene Csilla, egy Ercsényi (az egyszemélyes párt). Miért is kelle... (2011.02.08. 18:20) Tetemre hívás
  • Utolsó 20

Parkolóautóadó oda (2012-ig)

2011.08.12. 19:43 julchew

 

Nem azért írom ezt a posztot, mert meg kívánom szakítani a nyári politikamentességemet, hanem mert többen kérdezték, hogy szeptembertől hova dobálják az aprót, ha egyszer nincsenek parksarcoló berendezések az utcákon nemhogy kiépítve, de még elkezdve sem.

Miután az ingyenes parkolás Salgótarján belső, lakott területein tragikus hirtelenséggel elhunyt, az eredeti tervek arról szóltak, hogy szeptember 1-től indul a parksarc. Ám valami - szerencsére - közbejött.

Vagyis: nem, nem lesz szeptember 1-től parkolódíj, mert a Döntőbizottság megsemmisítette az önkormányzat közbeszerzési eljárást lezáró döntését. Hogy szerintem miért, arról nem írok, mert az egyértelmű. feltételezés miatt is valószínűleg előzetesbe raknának a mai Magyarországon. :D

A lényeg, hogy ebben az évben megnyugodhatnak a tarjáni, nem svájci frankos autósok, mert legalább parksarcot nem kell fizetniük a gépkocsi után. Előreláthatólag 2012 januárjában, az új Kotmánnyal együtt kapjuk a nyakunkba: jogod van kussolni, meg parkolódíjat fizetni.

Talán az Isten sem akarja ezt a parkolórendszert... :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csapatban.blog.hu/api/trackback/id/tr323149571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása