Utolsó kommentek

  • csakisazigazat: Nagyon hamar kinyílt a csipálya a tanár néninek. Ugyanilyen gyorsan viszont elfelejtette volt peda... (2011.03.03. 11:36) Hatalmas lehetőség minden salgótarjáninak!
  • julchew: Igen. Czene Csilla szavazataival még nem nyertünk volna, a helyi (akkor még) SZDSZ-szel pedig elbe... (2011.02.08. 20:48) Tetemre hívás
  • galagonya: P.B. mellett azért elindult egy Czene Csilla, egy Ercsényi (az egyszemélyes párt). Miért is kelle... (2011.02.08. 18:20) Tetemre hívás
  • Utolsó 20

Itt az idő! - LEMONDANI!

2011.03.07. 11:22 julchew

 

Salgótarján városvezetése úgy látszik megirigyelte az esztergomi Meggyes Tamás városromboló tevékenysége mellett a "hogyan lopjunk pofátlanul és hivatalosan közpénzt" című színjátékot is.

Azt eddig is tudtuk, hogy Székynének havi 130ezret tesz félre "ínségesebb" időkre Salgótarján költségvetése. Azt is megtanultuk, hogy erre azért van szükség, mert a polgármester nem közgazdász, hogy a havi 1 600 000 forintnyi aprópénzéből tudja fizetni ezt a krőzusi életbiztosítást - hogy azzal biztosítsa bukása utáni változatlan életszínvonalát.

Azt viszont csak most tudtuk meg, hogy Salgótarjánban az alpolgármesterek élete is ennyire drága, havi 80-80ezres életbiztosítást kötött 2014-es végkielésítésükre rájuk az Önkormányzat, mindezt a Közgyűlés jóváhagyása nélkül.

Azon nem nagyon lepődtünk meg, hogy mindhármuk a CIG Életbiztosító Nyrt.-nél szerződtek, amely cég a fideszes Járai Zsigmond nevéhez köthető.

Tűrhetetlennek tartom, hogy amíg kizsigerelik az embereket, iskolákat zárnak be, parkoló-sarcot vetnek ki, addig ugyanez a városvezetés az ezekből befolyt közpénzt zsebre teszi!

Mi jöhet még???


Tisztelt Városvezetés (kollektíve)!

Adják át a helyüket olyanoknak, akiknek Salgótarján sorsa "picit" fontosabb, mint a saját jövőjük biztosítása!

Szerintem a Hagyó-féle Nokiás doboznál csak az a gusztustalanabb és pofátlanabb, ha a Nokiás doboz átvételét legalizálják, és még büszkék is rá!

Itt az idő, hogy lemondjanak! Én nem voltam a szavazójuk soha, de szerintem az Önöket megszavazók sem erre voksoltak!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csapatban.blog.hu/api/trackback/id/tr692717876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása